سوپ Gersten یکی از این غذاهای خوشمزه است که بیشتر مردم آن را دوست دارند. سوپ جو دارای قطب های آسمان متفاوتی است و می توان آن را با خمیر گوجه فرنگی یا با شیر و خامه تهیه کرد. با پارسی دی همراه باشید.
چگونه سوپ جو درست کنیم
1.
یک پیاز بزرگ را رنده کرده و با روغن در یک قابلمه مناسب سرخ کنید. هنگامی که طلایی است ، فلفل زردچوبه و سیاه را اضافه کرده و جعبه مرغ را سس کنید. مقداری آب و نمک را به مرغ اضافه کنید و بگذارید مرغ سی تا چهل دقیقه پخته شود.
برای دریافت دستور پخت سوپ جو قرمز کلیک کنید.
2.
هنگامی که مرغ را برداشته و جو لایه برداری شده را که در آب مرغ خیس شده بود ، عصر قبل از آن آب می کنید و می توانید جو را به مدت دو ساعت با آب مرغ پخته کنید. مرغ را قرمز کرده و دوباره به جو اضافه کنید.
3.
بعد از دو ساعت ، جو کاملاً پخته یا خرد شده و به جو اضافه می شود. در این مرحله ، خمیر گوجه فرنگی را در روغن سرخ کرده و به سوپ اضافه کنید. خمیر و سوپ را کاملاً مخلوط کنید تا رنگ خمیر باز شود. هنگامی که سوپ می افتد ، یک گشنیز کوچک و جعفری را فشار داده و سوپ را اضافه کنید. در پایان ، لیموهای اسیدی تازه و آب لیمو را درون سوپ اضافه کنید. اگر سبزیجات را اضافه می کنید ، سوپ را خاموش کنید تا طعم سبزیجات را بدست آورید.