مجله بدون مرز

مجله ای بدون مرز

مجله بدون مرز

مجله ای بدون مرز

چگونه سوپ جو را با خمیر گوجه فرنگی درست کنیم؟

سوپ Gersten یکی از این غذاهای خوشمزه است که بیشتر مردم آن را دوست دارند. سوپ جو دارای قطب های آسمان متفاوتی است و می توان آن را با خمیر گوجه فرنگی یا با شیر و خامه تهیه کرد. با پارسی دی همراه باشید.

چگونه سوپ جو درست کنیم

1.

یک پیاز بزرگ را رنده کرده و با روغن در یک قابلمه مناسب سرخ کنید. هنگامی که طلایی است ، فلفل زردچوبه و سیاه را اضافه کرده و جعبه مرغ را سس کنید. مقداری آب و نمک را به مرغ اضافه کنید و بگذارید مرغ سی تا چهل دقیقه پخته شود.

برای دریافت دستور پخت سوپ جو قرمز کلیک کنید.

2.

 

هنگامی که مرغ را برداشته و جو لایه برداری شده را که در آب مرغ خیس شده بود ، عصر قبل از آن آب می کنید و می توانید جو را به مدت دو ساعت با آب مرغ پخته کنید. مرغ را قرمز کرده و دوباره به جو اضافه کنید.

3.

 

بعد از دو ساعت ، جو کاملاً پخته یا خرد شده و به جو اضافه می شود. در این مرحله ، خمیر گوجه فرنگی را در روغن سرخ کرده و به سوپ اضافه کنید. خمیر و سوپ را کاملاً مخلوط کنید تا رنگ خمیر باز شود. هنگامی که سوپ می افتد ، یک گشنیز کوچک و جعفری را فشار داده و سوپ را اضافه کنید. در پایان ، لیموهای اسیدی تازه و آب لیمو را درون سوپ اضافه کنید. اگر سبزیجات را اضافه می کنید ، سوپ را خاموش کنید تا طعم سبزیجات را بدست آورید.